Informasjon til arbeidsgiver om innsamling

Jobbdag og innsamling til barnehjem i Kambodsja, onsdag 5.april 2017

Etter en svært vellykket innsamling i fjor ønsker vi også i år å samle inn penger til et til barnehjemmene CPCDO og SCCDO i Phnom Penh i Kambodsja. Dette gjøres som et alternativ til OD-dagen. Barnehjemmene drives av ildsjelene Unni Thorbjørnsen og Jakob Gjøsæter fra Arendal, som var på besøk på skolen i februar og snakket om prosjektet.

Den store fattigdommen i Kambodsja, der ca 23% av befolkningen er analfabeter og over 55% av bybefolkningen bor i slumstrøk, gjør slike innsamlinger til et viktig bidrag for å kunne gi noen muligheten til et mer verdig liv. Pengene som samles inn bidrar til å gi barn husrom, mat, lærebøker og mulighet til å gå på skole. Noen får også muligheten til å ta høyere utdanning. Det er ingen administrative utgifter knyttet til prosjektet, og pengene går uavkortet til barna på barnehjemmene.

Minstebeløpet er 300 kr, men det er lov å arbeide inn mer. Pengene elevene arbeider inn, kan settes inn på konto 2801 33 61616, eller vippses til telefonnummer 45801957. Vi ønsker så lite kontanter som mulig, men tar selvfølgelig imot det også.

Arbeidsgiver undertegner på slippen under, og påfører beløpet uansett betalingsmetode. (slippen ligger som dokument her på denne siden)

Tusen takk for at dere gir barna i Phnom Penh en mulighet til mat og skolegang, og at de med det får en sjanse til å leve et verdig liv.  Du kan lese mer om prosjektet vårt på Skøyenåsen skoles hjemmeside, www.skoyenasen.osloskolen.no under fanen ”Om skolen”.

Vennlig hilsen elevrådet og ledelse på Skøyenåsen skole.

Vibeke Kjesbu