Sykefravær

sykdom

Alt sykefravær på elever skal meldes inn til skolens "sykemeldingstelefon" før kl. 09.00 samme dag. Det er foresatte som må melde fra.

Send en SMS med kode <SKA fravær> der dere sier elevens navn, klasse og evt hvor mange dager dere tror eleven kommer til å være borte. (Det er ikke mulig å ringe dette nummeret da det er en SMS-tjeneste)

En slik SMS ersatter IKKE skriftlig melding (i meldingsbok eller på e-post). Skriftlig melding skal leveres samme dag som eleven er tilbake på skolen igjen. Se informasjon om dette på vår side om fraværsmelding til kontaktlærer.

Fraværsmelding

Hvis barnet ditt ikke kommer på skolen sender du SMS med kodeord ska fravær <melding med navn på barnet og klasse> til 41716112 så tidlig som mulig og før kl 09.00.

Eksempel: Ska Fravær Kari i 10G er syk i dag. Mvh Ola Normann til 41716112

NB! Det er ikke mulig å ringe til dette nummeret.